Οικογενειακές διακοπές με παιδιά

 

 

 

 

Η Ολυμπιάδα προσφέρεται για αξέχαστες οικογενειακές διακοπές.

 

Παρά το γεγονός ότι αποτελεί πολυσύχναστο τουριστικό θέρετρο ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η απουσία έντονης νυχτερινής ζωής συνδυασμένη με το καθαρό περιβάλλον και τις πολυπληθείς γραφικές ταβέρνες με οργανωμένους παιδότοπους δημιουργούν το τέλειο μέρος για τις καλοκαιρινές αποδράσεις ολόκληρης της οικογένειας.

 

 

 

Επίσης, οι προσιτές τιμές των ενοικιαζόμενων δωματίων και των εστιατορίων και η παρουσία καταστημάτων, φούρνου και φαρμακείου για την κάλυψη πρώτων αναγκών δημιουργούν ένα αίσθημα ασφάλειας και ολοκληρωμένης φροντίδας για τους επισκέπτες μας! 

 

Παράλληλα οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν πλήθος οικογενειακών δραστηριοτήτων από την επίσκεψη σε ήσυχους θαλάσσιους κόλπους με κρυστάλλινα νερά και εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα μέχρι τη συμμετοχή σε πανηγύρια μεγάλων εορτών (όπως της Αγίας Κυριακής στις 7 Ιουλίου) καθώς και την ενασχόληση με θαλάσσια σπορ ή πεζοπορίες και ποδηλατοδρομίες σε μονοπάτια μέσα και γύρω από το χωριό.

 
      
 

Οι εναλλακτικές μορφές διασκέδασης συνθέτουν ένα όμορφο μωσαϊκό δραστηριοτήτων για παιδιά όλων των ηλικιών και συνηγορούν υπέρ αξέχαστων καλοκαιρινών διακοπών για όλη την οικογένεια!

 

 

   
© En iko Christianna / ‘Εν οἴκῳ Χριστιάννα - GR-57014 - Olympiada / Ολυμπιάδα - Chalkidiki / Χαλκιδική - Griechenland / Greece / Ελλάδα - All rights reserved - 2018