Κος Χρήστος Κανέλλης

‘Εν οἴκῳ Χριστιάννα
Κεντρική πλατεία όπισθεν της εκκλησίας
57014 Ολυμπιάδα
Ελλάδα

t: +30 6977 261662
e: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
e: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 
 
Ευθύνη για το περιεχόμενο
Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων έχει δημιουργηθεί με μεγάλη προσοχή. Δε φέρουμε καμία ευθύνη για την ακρίβεια, ακεραιότητα και συνάφεια του περιεχομένου.
Ως φορείς παροχής υπηρεσιών σύμφωνα με την § 7 παρ. 1 του TMG (Γερμανικός νόμος περί των ΜΜΕ) είμαστε αρμόδιοι για το περιεχόμενο των σελίδων βάση του κοινού δικαίου.
Σύμφωνα με την § § 8 έως 10 του TMG, ως φορείς παροχής υπηρεσιών, δεν είμαστε υποχρεωμένοι για την παρακολούθηση μετάδοσης ή αποθήκευσης ξένων πληροφοριών ή για την έρευνα συνθηκών που υποδεικνύουν παράνομη δραστηριότητα.
Η υποχρέωση για την απομάκρυνση ή τη φραγή της πρόσβασης σε πληροφορίες βάσει των γενικών νόμων δε θίγεται.
Η ευθύνη φέρεται μόνο από την ημερομηνία της γνώσης μιας συγκεκριμένης παράβασης και πέρα.
Μετά την κοινοποίηση των εν λόγω παραβάσεων, θα απομακρύνουμε άμεσα το περιεχόμενο.
 
Ευθύνη για τους συνδέσμους
Η ιστοσελίδα μας περιέχει συνδέσμους προς δικτυακούς τόπους τρίτων, το περιεχόμενο των οποίων δε μπορεί να ελεγχθεί από εμάς.
Ως εκ τούτου δε μπορούμε να εγγυηθούμε για το περιεχόμενο αυτών. Για το περιεχόμενο των συνδέσμων αυτών  είναι υπεύθυνοι οι εκάστοτε σχεδιαστές ή διακομιστές τους.
Οι ιστοσελίδες αυτές ελέγχθηκαν κατά τη στιγμή της σύνδεσης μας για πιθανές νομικές παραβιάσεις και δεν αναγνωρίστηκε παράνομο περιεχόμενο.
Μόνιμος έλεγχος των ιστοσελίδων αυτών χωρίς συγκεκριμένες ενδείξεις παράβασης του νόμου, ωστόσο, καθίσταται παράλογος.
Μετά την ανακοίνωση τυχών παραβιάσεων, θα απομακρύνονται οι εν λόγω σύνδεσμοι πάραυτα.
 
Πνευματική ιδιοκτησία
Το περιεχόμενο και η κατασκευή του παρόντος δικτυακού τόπου υπόκεινται στο γερμανικό νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
Η αναπαραγωγή, τροποποίηση, διανομή ή οποιαδήποτε μορφή εκμετάλλευσης εκτός των ορίων της πνευματικής ιδιοκτησίας απαιτούν τη γραπτή συγκατάθεση του δημιουργού.
Η φόρτωση ή αντιγραφή αυτής της σελίδας επιτρέπεται μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση.
Στο βαθμό που το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου δεν έχει δημιουργηθεί από το σχεδιαστή, οφείλει να φέρει τη συγκατάθεσή του. Περιεχόμενο τρίτων αναφέρεται ως τέτοιο.
Σε περίπτωση που αντιληφθείτε παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, ζητάμε να μας ενημερώσετε σχετικά.
Μετά την κοινοποίηση των παραβιάσεων το περιεχόμενο θα αφαιρείται πάραυτα.
 
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Η χρήση της ιστοσελίδας μας είναι δυνατή χωρίς την παροχή προσωπικών δεδομένων.
Η γνωστοποίηση προσωπικών σας δεδομένων σε μας (όνομα, διεύθυνση, e-mail) είναι εθελοντική.
Τα στοιχεία αυτά δεν είναι ορατά σε τρίτους χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας. Επισημαίνουμε ότι η μετάδοση δεδομένων μέσω του διαδικτύου (π.χ. κατά την επικοινωνία μέσω e-mail) μπορεί να υπερβεί τα κενά ασφαλείας.
Μια πλήρης προστασία των δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε τρίτους δεν είναι εφικτή.
Η χρήση των δημοσιευμένων στην παρούσα σελίδα στοιχείων επικοινωνίας από τρίτους για αποστολή ανεπιθύμητων διαφημίσεων και πληροφοριών αποκλείεται ρητώς.
Ο κατασκευαστής της ιστοσελίδας διατηρεί το δικαίωμα να λάβει νομικά μέτρα σε περίπτωση μη ζητηθέντων διαφημιστικών πληροφοριών, όπως το spam e-mails
 
Υπεύθυνος για το περιεχόμενο βάσει του § 55 Abs. 2 RStV:
Domna Kanelli
Nordring 97
60388 Frankfurt
Τηλέφωνο στην Γερμανία: +49 (6109) 718 023
   
© En iko Christianna / ‘Εν οἴκῳ Χριστιάννα - GR-57014 - Olympiada / Ολυμπιάδα - Chalkidiki / Χαλκιδική - Griechenland / Greece / Ελλάδα - All rights reserved - 2018